TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Hintojen muutokset

 • Pidätämme oikeuden korjata hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§)

Tilaus

 • Tilauksen voi tehdä joko suoraan käyttäen sivuilta löytyvää ostoskoria tai lähettämällä sähköpostia.
 • Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alaikäisen tilaajan tulee pyydettäessä osoittaa huoltajan allekirjoittama valtakirja tilauksen tekemiseen.

Toimitus

 • Toimitus tapahtuu Matkahuollon palveluiden avulla maksamalla tilaus ennakkoon verkkopankkiin tai luottokortilla Verifonen maksupalvelun kautta.
 • Kaikkiin tilauksiin sisältyy ilmainen toimitus Matkahuollon kotijakopakettina ennakkoon sovittuna ajankohtana.
 • Tehdyistä tilauksista saat automaattisen ilmoituksen lähetyksestä, josta ilmenee myös Matkahuollon seurantakoodi.
 • Toimituksia ei ole mahdollista noutaa itse noutopisteestä.

Toimitusaika

 • Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet 5-10 työpäivän kuluessa tilauksesta. Tarkemman ajantasaisen arvion näet kuitenkin tuotetietojen yhteydessä.
 • Pyrimme ilmoittamaan mikäli tilauksen käsittelyaika on luvattua pidempi sähköpostilla, puhelimitse tai yleisenä ilmoituksena internet-sivuillamme.

TAKUUEHDOT

 1. Tuotteillamme on kahden (2) vuoden takuu ellei toisin ole mainittu.
 2. Takuu alkaa aina ostopäivästä. Pääsääntöisesti vaihdamme viallisen tuotteen uuteen vastaavaan.
 3. Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.
 4. Takuu ei korvaa kulumisesta tai asiakkaan omasta asennus- tai käyttövirheestä johtuvia vikoja.
 5. Takuu ei rajoita yleistä kuluttajasuojalaissa määritettyä suojaa.
 6. Takuupalautettavan tuotteen tulee aina olla alkuperäisessä kunnossa ilman asiakkaan omia modifikaatioita.
 7. Takuupalautuksissa on aina ensin otettava yhteyttä käyttöohjeesta tai internet-sivuilta löytyvien yhteystietojen avulla. Saat paluuviestissä tarkemmat palautusohjeet. Tarkastamme aina ensin tuotteen kerrotun vian osalta. Palautuksiin on liitettävä yhteystiedot, vikaseloste ja kopio kuitista.
 8. HUOM! Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme 20€ käsittelykulut, sekä Matkahuollon perimät toimituskulut.

PERUUTTAMIS- JA PALAUTUSEHDOT

 1. Verkkokaupasta tilatuilla tuotteillamme on 14 päivän peruuttamis- ja vaihto-oikeus tuotteen vastaanottopäivästä lukien. Jos tuote tai tuotteet toimitetaan useammassa erässä, 14 päivän määräaika lasketaan viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeutta laskettaessa mukaan luetaan viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien vastaanottopäivä. Määräajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitus peruuttamisesta on tehty määräajassa.
 2. Palautuksesta täytyy ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen palautukset@kiipelivuori.net ja toimittava saatujen palautusohjeiden mukaisesti. Pelkkä tavaran palauttaminen ilman yksiselitteistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että palautussilmoitus on tehty. Palauttamiselle ei tarvitse ilmoittaa syytä.
 3. Asiakkaan velvollisuus on näyttää tuotteiden vastaanottopäivä, esimerkiksi Matkahuollon kuitin avulla.
 4. Asiakkaan on pidettävä vastaanottamansa tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes asiakas on päättänyt pitää tavaran. Tuotetta ei katsota otetuksi käyttöön, jos asiakas on käsitellyt tuotetta vain siten kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi.
 5. Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että tilaus tulee yritykselle. Tällöin kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei ole voimassa.
 6. Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta syntyvistä kuluista. Tuotteet on palautettava Kidtek Oy:lle Matkahuollon palveluiden avulla hyvin pakattuna annettujen ohjeiden mukaisesti. Kidtek Oy pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta palautuskulut, mikäli tuote on selvästi käyttöönotettu tai palautus on muuten aiheeton. Tuotteet on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 7 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen vastauksen saamisesta. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tuotteet takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.
 7. Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tuotteen arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Tuotepakkaus on avattava siististi, alkuperäiset pakkaus- ja suojamateriaalit säilyttäen. Mahdollisista kuljetusvaurioista on tehtävä välittömästi vahinkoilmoitus kuljetusliikkeelle ja Kidtek Oy:lle.
 8. Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, Kidtek Oy palauttaa asiakkaalle kaikki asiakkaalta saamansa suoritukset viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saapumisesta ja tuotteen takaisin saamisesta. Kidtek Oy suorittaa palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, ettei asiakkaalle aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

MAKSAMISEN TURVALLISUUS JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

 • Asiakkaasta tallennetaan seuraavat tiedot asiakasrekisteriin: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
 • Emme käytä asiakkaan antamia yhteystietoja suoramarkkinointiin.
 • Emme luovuta asiakkaidemme tietoja kolmannelle osapuolelle ilman viranomaisen määräystä.
 • Verkko- ja luottokorttimaksut hoituvat keskitetysti Verifonen maksupalvelun kautta. Tuettuina ovat kaikki yleisimmät verkkopankkimaksut, luottokorteista Visa ja Mastercard sekä Collector-osamaksu.
 • Verkko- ja luottokorttimaksuista järjestelmämme ei kerää tili- tai luottokorttitietoja.

RIITOJEN RATKAISU

 • Ensisijaisesti pyrimme ratkaisemaan kaikki riitatilanteet neuvottelemalla asiakkaan kanssa joko sähköpostitse, puhelimitse tai tapaamisen yhteydessä.
 • Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
 •  Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).